Smagserindringer (signeret)

800,00 kr.
Udsolgt

Den herboende franske michelinkok Yvon Lefeuvre har skabt en bog der ikke ligner nogen anden udgivelse. Et håndskrevet kæmpeværk på 1200 sider. ’Smagserindringer’ er titlen på værket, der er et af de mest personlige kogebogsværker, vi har set. Bogen rummer 765 opskrifter fra det franske køkken. 550 vignetter af Yvon Lefeuvre suppleret med egne erindringer. En kulinarisk illustreret selvbiografi håndskrevet og tilrettelagt af ham selv. Det usædvanlige værk blev for nyligt prisnomineret af Forening for boghåndværk til Årets Bedste Bogarbejde.

 Bogen blev til, fordi Yvon Lefeuvre, troede han skulle dø. I 2016 blev han ramt af en kræftsygdom og ville gerne efterlade sine opskrifter til sine børn og børnebørn, så de ikke gik tabt.

Han besluttede sig for at oversætte dem til dansk og begyndte at skrive dem direkte ind på siderne i en stor bog på 1200 blanke sider, som han havde fået af en ven. Bogen blev en besættelse. Og han begyndte mellem opskrifterne at fortælle om sit liv. Og når han blev træt af at skrive på dansk tegnede han. 4 år tog det. Bogen fungerede som terapi og reddede ham fra at synke ned i depression. Da han var færdig besluttede han at få den trykt og udgivet på eget forlag.

 ’Smagserindringer’ er garnhæftet, helindbundet og indlagt i en illustreret kassette.

Om bogen skriver Yvon Lefeuvre: “Med fire årtiers gastronomiske fortællinger, ønsker jeg at sprede inspiration og glæde i dit køkken med opskrifter og anekdoter fra komfuret. Jeg vil give dig lyst til at bruge alle dine sanser, din kreativitet og i form af gode måltider give lykken videre.”

Læg i kurv

Den herboende franske michelinkok Yvon Lefeuvre har skabt en bog der ikke ligner nogen anden udgivelse. Et håndskrevet kæmpeværk på 1200 sider. ’Smagserindringer’ er titlen på værket, der er et af de mest personlige kogebogsværker, vi har set. Bogen rummer 765 opskrifter fra det franske køkken. 550 vignetter af Yvon Lefeuvre suppleret med egne erindringer. En kulinarisk illustreret selvbiografi håndskrevet og tilrettelagt af ham selv. Det usædvanlige værk blev for nyligt prisnomineret af Forening for boghåndværk til Årets Bedste Bogarbejde.

 Bogen blev til, fordi Yvon Lefeuvre, troede han skulle dø. I 2016 blev han ramt af en kræftsygdom og ville gerne efterlade sine opskrifter til sine børn og børnebørn, så de ikke gik tabt.

Han besluttede sig for at oversætte dem til dansk og begyndte at skrive dem direkte ind på siderne i en stor bog på 1200 blanke sider, som han havde fået af en ven. Bogen blev en besættelse. Og han begyndte mellem opskrifterne at fortælle om sit liv. Og når han blev træt af at skrive på dansk tegnede han. 4 år tog det. Bogen fungerede som terapi og reddede ham fra at synke ned i depression. Da han var færdig besluttede han at få den trykt og udgivet på eget forlag.

 ’Smagserindringer’ er garnhæftet, helindbundet og indlagt i en illustreret kassette.

Om bogen skriver Yvon Lefeuvre: “Med fire årtiers gastronomiske fortællinger, ønsker jeg at sprede inspiration og glæde i dit køkken med opskrifter og anekdoter fra komfuret. Jeg vil give dig lyst til at bruge alle dine sanser, din kreativitet og i form af gode måltider give lykken videre.”

Den herboende franske michelinkok Yvon Lefeuvre har skabt en bog der ikke ligner nogen anden udgivelse. Et håndskrevet kæmpeværk på 1200 sider. ’Smagserindringer’ er titlen på værket, der er et af de mest personlige kogebogsværker, vi har set. Bogen rummer 765 opskrifter fra det franske køkken. 550 vignetter af Yvon Lefeuvre suppleret med egne erindringer. En kulinarisk illustreret selvbiografi håndskrevet og tilrettelagt af ham selv. Det usædvanlige værk blev for nyligt prisnomineret af Forening for boghåndværk til Årets Bedste Bogarbejde.

 Bogen blev til, fordi Yvon Lefeuvre, troede han skulle dø. I 2016 blev han ramt af en kræftsygdom og ville gerne efterlade sine opskrifter til sine børn og børnebørn, så de ikke gik tabt.

Han besluttede sig for at oversætte dem til dansk og begyndte at skrive dem direkte ind på siderne i en stor bog på 1200 blanke sider, som han havde fået af en ven. Bogen blev en besættelse. Og han begyndte mellem opskrifterne at fortælle om sit liv. Og når han blev træt af at skrive på dansk tegnede han. 4 år tog det. Bogen fungerede som terapi og reddede ham fra at synke ned i depression. Da han var færdig besluttede han at få den trykt og udgivet på eget forlag.

 ’Smagserindringer’ er garnhæftet, helindbundet og indlagt i en illustreret kassette.

Om bogen skriver Yvon Lefeuvre: “Med fire årtiers gastronomiske fortællinger, ønsker jeg at sprede inspiration og glæde i dit køkken med opskrifter og anekdoter fra komfuret. Jeg vil give dig lyst til at bruge alle dine sanser, din kreativitet og i form af gode måltider give lykken videre.”

Udruknet - Sorte feministiske lektioner fra havdyr
225,00 kr.
Natskolen
350,00 kr.
Tyngdens æstetik
225,00 kr.
Fars ryg
300,00 kr.
La Table d'Eglantine - Opskrifter fra mit franske liv
290,00 kr.