Vi er vejret - At redde planeten begynder ved morgenmaden
Den amerikanske forfatter Jonathan Safran Foer kaster sig med sin nye bog over et af tidens mest presserende emner: klimaforandringer. Vi hører hele tiden, at tiden er ved at løbe ud, at klimakrisen kan føre til vores udryddelse, men alligevel – eller måske netop derfor – er det svært at stille noget op for det enkelte menneske. Eller er det? Ifølge Safran Foer kan vi indlede vores kamp mod klimaforandringerne ved hjælp af noget så simpelt som kniv og gaffel. Og man behøver ikke at tage en kold tyrker fra al kød. Det hele begynder nemlig med, hvad vi spiser – og ikke spiser – til morgenmad.
Den amerikanske forfatter Jonathan Safran Foer kaster sig med sin nye bog over et af tidens mest presserende emner: klimaforandringer. Vi hører hele tiden, at tiden er ved at løbe ud, at klimakrisen kan føre til vores udryddelse, men alligevel – eller måske netop derfor – er det svært at stille noget op for det enkelte menneske. Eller er det? Ifølge Safran Foer kan vi indlede vores kamp mod klimaforandringerne ved hjælp af noget så simpelt som kniv og gaffel. Og man behøver ikke at tage en kold tyrker fra al kød. Det hele begynder nemlig med, hvad vi spiser – og ikke spiser – til morgenmad.
Den amerikanske forfatter Jonathan Safran Foer kaster sig med sin nye bog over et af tidens mest presserende emner: klimaforandringer. Vi hører hele tiden, at tiden er ved at løbe ud, at klimakrisen kan føre til vores udryddelse, men alligevel – eller måske netop derfor – er det svært at stille noget op for det enkelte menneske. Eller er det? Ifølge Safran Foer kan vi indlede vores kamp mod klimaforandringerne ved hjælp af noget så simpelt som kniv og gaffel. Og man behøver ikke at tage en kold tyrker fra al kød. Det hele begynder nemlig med, hvad vi spiser – og ikke spiser – til morgenmad.